Word jij het nieuwe bestuurslid?

11 maart 2016

Pensioenfonds AFM zoekt een bestuurslid namens de werknemers, omdat het huidige bestuurslid, Peggy Bracco Gartner, haar functie per 1 mei beëindigt. Peggy heeft nu communicatie en juridische aspecten in haar portefeuille. De bedoeling is dat het nieuwe bestuurslid deze portefeuille overneemt. De tijdbesteding is gemiddeld 1-2 dagen per week. We gaan ervan uit dat je met je leidinggevende afstemt hoe je dit inpast in je reguliere werkzaamheden.

Belangstellenden kunnen zich tot 1 mei 2016 kandidaat stellen. Meer informatie over de procedure en de kandidaatstelling vind je op het intranet van AFM.
 

Reactie toevoegen

Reacties

Mike van Elburg:

Geachte heer, mevrouw,

Is het ook mogelijk dat ex-werknemers op deze functie kunnen reageren?

met vriendelijke groet,
Mike van Elburg
06-31639108

Nicole Merk:

Geachte heer Van Elburg,

Dank voor uw reactie. Het betreft een vacature voor een werknemerszetel in het bestuur en derhalve kunnen alleen (bestaande) werknemers van AFM zich aanmelden.

Met vriendelijke groet,
Nicole Merk
bestuurssecretaris

FBP Jansen:

Geachte heer of mevrouw,

De nieuwsbrief van de AFM wekt de indruk dat werknemers en voormalig werknemers zich namens de werknemers kandidaat kunnen stellen. Uit een bericht op de website blijkt dat voormalig werknemers zich niet kandidaat kunnen stellen. Dit is een gemiste kans, omdat onder uw voormalig werknemers zeer deskundige personen bevinden met bestuurlijke ervaring. Zelf ben ik reeds 6,5 jaar bestuurslid in diverse bedrijfstakpensioenfondsen en zou mij graag namens de werknemers kandidaat hebben willen stellen. Ik hoofd dat het bestuur in samenspraak met de werkgever nog eens goed nadenkt over de mogelijkheid dat ook voormalig werknemers zich kandidaat kunnen stellen. Niet alleen kennen zij de organisatie, maar ook een deel van de werknemers. Met belangstelling zie ik uw reactie tegemoet.

Hartelijke groeten,

Frank Jansen

Nicole Merk:

Geachte heer Jansen,

Onder dankzegging voor uw reactie bevestig ik dat deze vacature helaas alleen open staat voor deelnemers die op dit moment in dienst van de AFM zijn. Mocht er in de toekomst een vacature in het bestuur ontstaan voor andere groepen deelnemers, dan voelt het bestuur zich vrij om contact met u op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Nicole Merk
Bestuurssecretaris

Direct naar:

Waarmee kunnen wij u helpen?

Direct een vraag stellen

Zoekveld