Stel je vragen over je AFM pensioen

11 maart 2014

Sinds 1 januari voert Pensioenfonds AFM jouw pensioenregeling uit. Tijdens het AFM pensioenplein van 30 januari jl. hebben wij gemerkt dat een aantal van onze deelnemers graag meer wil weten over het Pensioenfonds AFM en de toekomstbestendigheid van het AFM pensioen. Wij willen daarom graag de gelegenheid bieden om dieper in te gaan op de pensioenregeling bij de AFM door middel van een dialoog.  We nodigen je dan ook van harte uit voor een 'pensioen dialoog' op donderdag 3 april 2014 van 15.00 tot 16.00 uur in het bedrijfsrestaurant. Het bestuur zal in ieder geval een toelichting geven op het strategisch beleggingsbeleid, het herstelperspectief en de communicatie met de deelnemers. Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Ter voorbereiding op deze bijeenkomst willen wij een nog scherper beeld krijgen van de informatiewensen van onze deelnemers. Daarom vernemen we graag vooraf per mail welke vragen je hebt. Dan kunnen daarmee rekening houden bij het vormgeven van het programma.

Wat vragen we?

1. Wij verzoeken je vriendelijk je vooraf per mail aan te melden bij Nicole Merk, bestuurssecretaris Pensioenfonds AFM, via bestuur@pensioenfondsafm.nl.
2. Wij stellen het op prijs als je vooraf je vragen mailt naar bestuur@pensioenfondsafm.nl.

Deze bijeenkomst is een pilot. Het bestuur bekijkt op welke wijze de communicatie tussen bestuur en deelnemers het beste kan worden vormgegeven mede op basis van deze bijeenkomst.

We zien uit naar je komst.

Bestuur Pensioenfonds AFM,

Sander Baars, Peggy Bracco Gartner, Paul Vooijs en Jerry Wouterson

Reactie toevoegen

Reacties

fulfirm:

Priligy Precio En Argentina https://agenericcialise.com/ - buy cialis online reviews Isotretinoin tab internet pharmacy with free shipping <a href=https://agenericcialise.com/#>Cialis</a> levitra 10 mg generico

Direct naar:

Waarmee kunnen wij u helpen?

Direct een vraag stellen

Zoekveld